Kommercielt Indhold

Bingo.dk Bonuskode

OBS: Denne operatør har på nuværende tidspunkt ikke nogen dansk licens, og vi er heller ikke sikre på, at de vil få det, når Bingo online åbner op for markedet igen, men vi håber forsat på det.

Den populære spilleside fra Spigo skulle gerne snart være klar med deres helt egen bingoside, som får navnet Bingo.dk. Hvis du kender Spigo, vil du allerede vide at du får garanti for timevis af underholdning på en masse forskellige spil. Det satser vi på også vil være gældende på den nye side Bingo.dk, hvor vi regner med et bredt udvalg af bingospil med forskellige indsatsniveauer.

Kunder hos Spigo vil også vide, at det er en god og brugervenlig hjemmeside, der giver en god og intuitiv oplevelse, når du spiller. Når Bingo.dk åbnes, vil det nok også være et brugervenligt websted med et godt design, der giver dig en god oplevelse. Med andre ord har vi høje forventninger til det nye bingo site. I denne Bingo.dk-gennemgang ser vi frem til, hvad du kan forvente for det nye bingo-websted. Forhåbentlig vil kunderne blive tilbudt en bonus, hvis Bingo.dk modtager licensen til at operere i Danmark.

Næsten alle andre spilwebsites i Danmark, der tilbyder bingospil, har en velkomstbonus til nye kunder. Det kan enten være i form af en indbetalingsbonus, gratis spins eller noget helt andet. Vi kan i øjeblikket ikke præsentere nogen Bingo.dk bonus, men hvis der sker noget, opdaterer vi naturligvis denne anmeldelse.

Bingo.dk kampagnekode

Hvis der er en Bingo.dk kampagnekode, der giver adgang til en velkomstbonus, vil det nok være ret nemt at modtage.

Processen vil nok se sådan ud:

  1. Gå til Bingo.dks hjemmeside.
  2. Klik på “Opret konto” på forsiden.
  3. Indtast dine personlige oplysninger som navn, adresse og CPR nummer.
  4. Indtast en Bingo.dk kampagnekode og opret din konto.
  5. Din konto burde nu være oprettet, og du skulle kunne spille de mange forskellige bingospil, der bliver tilbudt.

Det plejer at være ret nemt at oprette en konto og modtage en Bingo.dk velkomstbonus, og det burde ikke tage mere end et par minutter at komme i gang. Men hvis du modtager en velkomstbonus, er det vigtigt, at du læser alle vilkårene før du indtaster en bonuskode for Bingo.dk. Vi skal nok ridse de mest gængse vilkår op, lige så snart vi ved om der kommer en bonus og hvad den bliver.

Spil Bingo
*Reklame link

Andre bonusser

Da hjemmesiden endnu ikke er lanceret, kan vi selvfølgelig ikke fortælle dig med sikkerhed om og hvor mange bonusser og kampagner Bingo.dk vil køre. De fleste konkurrenter i dansk industri har relativt mange bonustilbud og kampagner til både nye og eksisterende kunder, så forhåbentligt vil Bingo.dk også have noget at tilbyde.

Udvalget af bingospil

Som sagt ved vi ikke præcist hvordan hjemmesiden kommer til at se ud, og derfor ved vi heller ikke hvor mange forskellige bingovarianter, du kan vælge mellem som kunde hos Bingo.dk. Tager man et hurtigt kig på Spigo’s hjemmeside, vil man dog hurtigt opdage at udvalget af spil er ganske bredt med masser af underholdning indenfor kortspil, terningespil, quizspil og meget mere.

Da det er Spigo, som står bag Bingo.dk regner vi også med at udvalget af bingospil vil være ganske bredt med flere forskellige varianter og med forskellige indsatsniveauer. Med andre ord vil der højst sandsynligt være masser af muligheder for god underholdning hjemme på sofaen. Forhåbeligt kan du også nyde godt af den velkomstbonus du formentligt kan få med en Bingo.dk bonuskode.

Spil Bingo
*Reklame link

Bingo.dk kontakt

På nuværende tidspunkt ved vi ikke hvordan det vil være muligt at kontakte Bingo.dk kundeservice, og åbningstiderne kan vi heller ikke spå om. På Spigo’s hjemmeside er det kun muligt at kontakte kundeservice via en formular på hjemmesiden, hvor der naturligvis vil være en længere svartid end hvis der var et telefonnummer eller en live chat til rådighed. Hvis Spigo overfører kundeservicen i samme form til Bingo.dk, vil det være en ganske mangelfuld kundeservice. Indtil videre er det dog svært at vurdere hvordan kundeservicen hos Bingo.dk kommer til at blive.

Samlet vurdering

Det danske bingomarked liberaliseres inden længe, og det betyder et velkommen til Bingo.dk, som er klar med bingospil til danskerne. Da hjemmesiden endnu ikke er lanceret, er det dog svært at vurdere hvordan oplevelsen præcist kommer til at blive.

Hvis du besøger Spigo’s hjemmeside, vil du dog hurtigt opdage at der brugervenligheden og spiloplevelsen er en prioritet. Vi forventer også at den brugervenlige hjemmeside med det flotte design kommer til at blive overført til Bingo.dk når den lanceres. Desuden har vi en forventning om at udvalget af spil kommer til at blive relativt stort.

Husk at holde øje med denne anmeldelse, som vil blive opdateret så snart Bingo.dk lanceres. Vi opdaterer nemlig anmeldelsen med en Bingo.dk bonuskode, hvis der bliver tilbudt en velkomstbonus til nye kunder.